POPRAVI-IPHONE – popravilo iPhone / iPad / iMac / MacBook / iWatch / menjava stekla / menjava lcd ekrana

Pogosta Vprašanja
POPRAVI-IPHONE.si

KDAJ LAHKO ZAMENJAM SAMO STEKLO

Steklo se lahko menja le v primeru, da je obstoječi LCD ekran original ali pa je že bil popravljen v našem servisu. Na LCD ekranu ne sme biti nobenih črnih pik, lis, horizontalnih ali vertikalnih črt. Če imate nameščen neoriginalen LCD ekran potem vam žal samo stekla ne moremo menjati in je potrebno kupiti nov LCD ekran.

LCD ZASLON

Ponujamo vam originalne tovarniško obnovljene LCD zaslone. Kvaliteta in uporaba vaše Apple naprave bo ostala nespremenjena. V primeru pomanjkanja zaloge tovarniško obnovljenih LCD zaslonov vam ponudimo OEM zaslon enake kakovosti.

Prednost naših LCD ekranov: V primeru, da imate razbito le steklo vam le tega lahko zamenjamo in se tako izognete drazjim popravilom.

APPLE NAPRAVA JE BILA V STIKU S TEKOČINO

Napravo čimprej prinesite k nam, da izklopimo baterijo, jo očistimo in posušimo. Takojšnje ukrepanje pripomore k znižanju stroškov popravila. Ne čakajte, da se naprava posuši in začne spet čudežno delovati. Naprave nikakor NE polagajte v riž!

VAŠE POPRAVILO VPLIVA NA MOJO GARANCIJO

Ker nismo pooblaščeni servis izgubite garancijo. Če na pooblaščenem Apple servisu ne ugotovijo, da je bila naprava odprta, vaša garancija še vedno velja. V našem servisu se trudimo, da ne puščamo nobenih sledi popravil.

ALI PRI POPRAVILU IZGUBIM PODATKE

Pri manjših popravilih podatkov ne izgubite. Pri večjih popravilih in popravil matičnih plošč pa se lahko zgodi, da izgubite podatke. Pri nekaterih popravilih je nujno potrebna tovarniška nastavitev ali ponovna namestitev sistema. Pri tem pa se vsi podatki izbrišejo, vključno z aplikacijami in stiki. Pred prihodom v servis predlagamo, da si naredite varnostno kopijo.

VARNOSTNA KOPIJA

Imate podatke (slike, kontakti, videi) na vašem telefonu in bi jih radi arhivirali? V našem servisu vam jih lahko presnamemo na dvd ali usb ključek.

VRSTE PLAČILA IN PLAČILO NA OBROKE

Pri nas lahko plačate z gotovino, plačilnimi karticami, mBills ali uporabite paypal.

Do 24 obrokov lahko pridobijo imetniki NLB Plačilnih kartic z odloženim plačilom ter imetnikom kartic drugih bank s pogojem obročnega plačevanja Karanta, Visa, MasterCard.

  • Višina zneska je odvisna od vašega limita na kartici
  • Minimalni znesek obroka je 30€

KJE SE NAHAJAMO / DELOVNI ČAS

RV-STUDIO, Sebastijan Štembal s.p.
Dunajska cesta 56
1000 Ljubljana, SI
 
 
Delovni čas:
Ponedeljek – petek 9.00-14.15 in 14.45-16.00
Sobota, nedelja in prazniki zaprto.

DDV / CENE

Smo davčni zavenci.

Vse cene so končne in vsebujejo DDV.

NADOMESTNI TELEFON

Zavedamo se, da je danes mobilni telefon službeno nepogrešljiv in da le tega nujno potrebujete. Ker pa je čakanje na popravilo vašega mobilnega telefona neprijetno, se bomo potrudili in vam skušali zagotoviti nadomestni telefon iste znamke ( Iphone 5G ali Iphone 5S ) in vas ohraniti mobilne do popravila vašega telefona.

SERVIS NAPRAV PREKO POŠTE

Svojo mobilno napravo lahko pošljete tudi po pošti. Naprava naj bo zavarovana (v original škatli ali mehurčkasti kuverti) in poslana s priporočeno pošto. Predno ali, ko napravo že pošljete na naš naslov, morate OBVEZNO izpolniti online delovni nalog: POVEZAVA.

Naš naslov za pošiljanje:

RV-STUDIO, Dunajska cesta 56, 1000 Ljubljana, SI

PREVERI STATUS SVOJEGA POPRAVILA

Kadarkoli lahko preverite status svojega popravila. Vpišite vašo številko delovnega naloga in priimek v obrazec, ki se nahaja: POVEZAVA.