POPRAVI-IPHONE – popravilo iPhone / iPad / iMac / MacBook / iWatch / menjava stekla / menjava lcd ekrana

Iphone Menjava Stekla

KDAJ SE LAHKO MENJA LE STEKLO

Steklo se lahko menja le v primeru, da je obstoječi LCD ekran original ali pa je že bil popravljen v našem servisu. Na LCD ekranu ne sme biti nobenih črnih pik, lis, horizontalnih ali vertikalnih črt. Če imate nameščen neoriginalen LCD ekran potem vam žal samo stekla ne moremo menjati in je potrebno kupiti nov LCD ekran.

Prednost naših LCD ekranov: V primeru, da imate razbito le steklo vam le tega lahko zamenjamo in se tako izognete drazjim popravilom.

KAKŠNE SO PREDNOSTI MENJAVE STEKLA

Pri menjavi stekla se od vašega LCD ekrana loči le zgonje steklo. Tako vam ostane vaš ORIGINAL LCD z vsemi funkcijami (touch, osvetlitev…).

Steklo vam zamenjamo še isti dan (če se telefon dostavi do 10 ure).

NADOMESTNA STEKLA

Vsa naša nadomestna stekla so OEM in imajo vtisnjen logo. OEM je kratica za Original Equipment Manufacturer. Na menjavo steklo vam nudimo 90dni garancije.

ZAKAJ IZBRATI NAŠ SERVIS POPRAVI-IPHONE

Ker smo najboljši. Ker smo specializirani za popravila stekel za katerekoli Apple naprave. S konstantnim in vsakodnevnim učenjem ter vlaganjem v novo servisno opremo smo v koraku s časom in hitro spreminjajočo se tehnologijo. Naš cilj je, da so servisi tako vedno hitrejši, kvalitetnejši in cenejši.